Projecte VeloREFORMA:

Gener 2022, naix i pren forma el projecte VeloREFORMA.

Recuperar, restaurar i tornar a donar una altra vida a aquella bici que tens guardada acumulant pols i òxid. A aquella bici que no vols donar ni tirar perquè ha sigut la teua primera bici, et desperta records, era d’un familiar o d’un amic o simplement perquè l’estimes

Amb el projecte VeloREFORMA restaurem per a tu aquella vella bicicleta, abans que es transforme en una deixalla qualsevol, i te la tornem com a nova.

Velorecicla amb el projecte VeloREFORMA vol previndre la  generació de residus, promoure l’ús de la bicicleta, i contribuir a fer que el projecte Velorecicla siga autosostenible i, així, que més persones en situació de vulnerabilitat puguen gaudir d’un mitjà de transport saludable, ecològic i sostenible!

Procés de reforma de les bicicletes:

Amb la VeloREFORMA, restaurem bicicletes reutilitzant almenys el 80% dels materials i dels components. Sols els components fungibles són substituïts (cobertes, cables i fundes). Perquè a banda de reduir, o millor encara, de no generar residus, és molt important també saber reutilitzar i reciclar!

La resta de peces es netegen i es posen a punt. El marc i la forquilla es decapen a mà, després, si cal, es massillen i es llimen amb paper de vidre per a deixar tota la superfície suau com la seda! El següent pas és pintar tot amb el color que tries, posar-li una primera capa de vernís protector, aplicar els adhesius de Velorecicla i per últim, un lacat en mat o brillant, segons l’acabat que busques!

El procés de reforma i revalorització del marc i la forquilla està fet per les mans del taller “Xapa i Pintura El Pi” de Muro d’Alcoi, per a garantir qualitat i professionalitat.

Els adhesius, creats exclusivament per l’empresa alcoiana “Grafftematic”, garanteixen la creació d’una marca pròpia: Velorecicla.

Volem tornar a donar-li una altra vida a aquella bicicleta que tant estimes, però, si no tens una bici vella i vols contribuir a la disminució de deixalles i estimes el nostre planeta i vols reciclar, reutilitzar, reformar i donar una segona vida a una bicicleta, pots contactar-nos, en Velorecicla també tenim a la venda bicicletes reciclades, reformades i en perfectes condicions. El 100% dels beneficis de la reforma i restauració serà utilitzat per a seguir amb el projecte solidari de Veloreciclaarreplegar, reformar i donar bicicletes a persones sense recursos o en risc d’exclusió social.

 

Canviar i millorar el món comença per un mateix, i el projecte VeloREFORMA és una bona eina per a fer-ho: la bici és la forma de transport més sostenible i polivalent. T’atorga una independència total, permetent-te portar una vida més saludable i activa. Et fa guanyar temps allunyant-te d’embossos i estalviar diners allunyant-te de les benzineres! A més a més, evitaràs generar residus, revaloraràs la bici que vas guardar perquè tenia i té algun sentiment que et lliga a ella, i podràs gaudir d’una bicicleta restaurada i reformada que a banda de ser divertida, sostenible i única (al teu gust i mesura!), és també sense emissions, de proximitat i solidària.

 

Reduir, reutilitzar i reciclar és el secret per un món més net i saludable.

 

Dona-li l’oportunitat de tindre una altra vida:

Dona, reforma, Velorecicla!