Totes les activitats estan pensades per a tots els col·lectius, associacions, entitats, escoles, organitzacions, grups i qualsevol altra persona que estiga interessada a organitzar cursos de formació o activitats per a secundar i fomentar la mobilitat sostenible, una cultura que respecte la cura del medi ambient, promoga una vida saludable mitjançant l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport silenciós, net i ecològic.
 
Els preus indicats en les diferents activitats serveixen, a més de cobrir les despeses d’aquestes, per a autofinançar el projecte mare de Velorecicla: recuperar, reformar i donar bicicletes abans que es convertisquen en residus a associacions o entitats que treballen amb persones en qualsevol situació de vulnerabilitat socioeconòmica.
 
Si necessites més detalls o necessites una activitat més específica, no dubtes a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de construir junts un curs o formació que millor s’adapte a les teues necessitats.

Finalment, et convidem a difondre les nostres activitats!

Pots descarregar el PDF de cada iniciativa a continuació i compartir-ho amb qui cregues que puga estar interessat per correu electrònic, whatsapp, xarxes socials o com estimes oportú.

Qui som

Contacta’ns

Col·labora