Som una associació sense ànim de lucre que ens dediquem principalment a recollir bicicletes usades, per a reparar-les, posar-les en funcionament i donar-les a entitats que treballen amb persones sense recursos i/o en risc d’exclusió social, o amb diverses problemàtiques o dificultats socials.

Velorecicla contribueix a la disminució de residus generats a la nostra societat, donant una segona vida a les bicicletes que estan destinades a convertir-se en escombraries, arreplegant-les, arreglant-les, reformant-les, reutilitzant-les i donant-les a persones que les necessiten.

Velorecicla vol contribuir a difondre en la societat una cultura de l’ús de la bicicleta tant com a element de transport net, silenciós i ecològic, com d’oci, a més de contribuir a difondre en la societat una cultura de cooperació amb un fi solidari i altruista. Volem donar suport directe i indirecte a entitats i persones en risc d’exclusió social, mitjançant activitats al voltant de l’ús de la bicicleta.

En Velorecicla fomentem i realitzem diverses activitats formatives i culturals que promouen els valors d’ecologia, mobilitat sostenible, ús de la bicicleta i un estil de vida saludable i respectuós amb la natura.

A més a més, fomentem l’ús de la bicicleta com a esport sostenible i que pot ajudar a mantindre una vida saludable per a les persones i el medi ambient.

Si tens una bicicleta que no utilitzes i només acumula pols al teu garatge no dubtes a  contactar-nos. Estarem encantats de donar una segona vida a la teua bicicleta. A més podràs seguir pas a pas tant la reforma com el futur lliurament de la teua bicicleta donada a través de les xarxes socials:

O simplement, poseu-vos en contacte amb nosaltre: info@velorecicla.com, tlf 696238656

Que fem?

Col·labora