• 🔊🔊”Nou espai, per a nous camins!

  Com es va anunciar en les últimes setmanes, el nou govern municipal d’Agres ha decidit no col·laborar amb Velorecicla, ja que actualment té altres prioritats. Malgrat les nostres propostes i idees per a continuar un camí junts, no han mostrat interés… continua llegint

 • 🔊🔊La setmana passada, Velorecicla va donar amb entusiasme 7 bicicletes a la Fundació Elche Acoge per als seus usuaris. 👉La Fundación Elche Acoge @elcheacoge treballa per a la promoció dels drets i la integració social dels migrants i refugiats. La col·laboració entre Velorecicla i Elche Acoge reflecteix el nostre compromís conjunt cap a una societat més justa.
 • El projecte ABC: Art, Bici i Creativitat, és un projecte ERASMUS +, KA210 de col·laboració en joventut, subvencionat per la Unió Europeaque té l’objectiu de fomentar l’aprenentatge i l’aplicació d’habilitats professionals i creatives en el context del reciclatge i l’art, principalment en… continua llegint
 • ??La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport dona suport al Velotour Sostenible, de Velorecicla, amb la subvenció d’execució de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física!
  ?La Conselleria reconeix aquesta labor tan important que realitza Velorecicla al voltant de la Comunitat Valenciana, recorrent totes les seues vies verdes i realitzant tallers i activitats per a fomentar la mobilitat sostenible i la cura de la pròpia salut i del medi ambient, mitjançant l’ús de la bicicleta.
  ????????
 • ??Velorecicla va organitzar el cap de setmana passat el Velocampament a Pedals, un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’ús de la bicicleta, en contacte amb la natura, amb activitats d’autoconeixement i moltíssima diversió, per a infants de 6 a 14 anys… continua llegint
 • ?El Velotour Sostenible consisteix en la realització d’un repte esportiu de més de 400 quilòmetres en bicicleta, passant per totes les Vies Verdes de la Comunitat Valenciana.

  ✔️L’objectiu principal és incentivar i fomentar l’ús de la bicicleta, a través de la realització de diferents tallers i activitats gratuïtes, en les diferents poblacions per les quals passarem, i difondre la labor de Velorecicla… continua llegint
 • Felicitats!
  Velorecicla compleix 2 anys i estem preparant un gran acte a Agres per celebrar el segon aniversari.
  La celebració serà el pròxim 2 de juny, que aprofitarem per a celebrar també el Dia Mundial de la Bicicleta!
  El programa d’activitats és:… continua llegint
 • ??El 20 de maig, a les 19h, estem convidats pel Decathlon de Cocentaina.
  ?Presentem al públic l’associació Velorecicla i farem una interessant xerrada sobre el cicloturisme i la promoció dels viatges amb bicicleta.
  ??En primícia… També presentem el nou projecte “Velotour Sostenible: Cicloturisme per vies verdes a la Comunitat Valenciana“.
  ✔️Que no t’ho conten!
  ?T’esperem al Decathlon de Cocentaina el dissabte 20 de maig!
 • ??Velorecicla presenta el Velocampament a Pedals!
?Un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’ús de la bicicleta, amb contacte amb la natura, activitats d’autoconeixement i moltíssima diversió, per a infants de 6 a 14 anys.
?El Velocampament a Pedals tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 10 i 11 de juny, amb places limitades i reserves fins al 20 maig.
✍️Per a més informació podeu contactar al: 696238656 o a info@velorecicla.com
 
Una aventura garantitzada per als més menuts i menudes!??‍♀️?️??
 • Les activitats per als/les més menuts/es comencen el dimarts 9 de maig! #Agres #biciescola  Bici Escola Velorecicla