AGRES
ALFAFARA
L’ALQUERIA d’ASNAR

Velorecicla organitza el Campus “Mou-te Rebiciclant: setmana de l’esport i el reciclatge a pedals”, gràcies a la subvenció per a l’execució de projectes singulars atorgada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.  

Velorecicla ofereix al llarg d’una setmana en diferents poblacions de la comarca del Comtat, la setmana de l’esport i el reciclatge amb activitats al voltant de la bicicleta per a infants d’entre 6 i 14 anys.  

Velorecicla planteja realitzar l’activitat “MOU-TE REBICICLANT: setmana de l’esport i el reciclatge a pedals” per a ensenyar a xiquets, xiquetes i adolescents a reutilitzar i reciclar materials i escombraries del nostre entorn, i utilitzar-lo per a desenvolupar una vida saludable a través de l’esport i l’activitat física. Principalment, les activitats estaran desenvolupades al voltant de l’ús de la bicicleta com a principal esport sostenible a potenciar. A més, en l’execució dels diversos tallers s’utilitzaran les bicicletes reformades i restaurades del taller de reforma de l’Associació Velorecicla

Amb aquesta activitat, Velorecicla pretén desenvolupar una sèrie d’activitats al voltant del reciclatge, l’activitat esportiva i física, la cura pel medi ambient, el cicloturisme, etc.

La particularitat o singularitat d’aquest projecte, és la realització i potenciació de l’activitat esportiva amb materials reciclats, com per exemple, les mateixes bicicletes reformades de l’associació, com també els materials que construiran els participants durant la realització dels diferents tallers, com són bats de beisbol amb botelles de plàstic reutilitzades, pals de golf amb palos de granera, construcció de boomerangs, etc.

Aquesta activitat es durà a terme en horari de matí, de 9 a 14h (amb possibilitat d’ampliació de 8 a 15h) en les següents dates i municipis:

– AGRES, del 27 juny fins a l’1 de juliol 2022.

– ALFAFARA, de l’1 al 5 d’agost 2022

– L’ALQUERIA D’ASNAR, del 8 al 12 agost 2022.

 

Gràcies a la col·laboració dels ajuntaments dels municipis d’Agres, l’Alqueria i Alfafara, a més del suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Velorecicla compta amb suport institucional necessari per a dur a terme una activitat solidària, esportiva i educativa com aquesta.

Velorecicla mitjançant les seues activitats, incentiva l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible, promou el reciclatge, la cura per la salut i pel medi ambient i la inclusió social.

Dona, reforma, Velorecicla!