Nou espai!

🔊🔊”Nou espai, per a nous camins!

Com es va anunciar en les últimes setmanes, el nou govern municipal d’Agres ha decidit no col·laborar amb Velorecicla, ja que actualment té altres prioritats. Malgrat les nostres propostes i idees per a continuar un camí junts, no han mostrat interés.

📢🔝No obstant això, amb immensa alegria, anunciem una nova fase en el nostre recorregut. Gràcies al generós gest del Rector Don Vicent, obtenim l’ús d’un xicotet garatge en la plaça principal d’Agres. Estem profundament agraïts a Don Vicent per aquesta oportunitat.

👉En les pròximes setmanes, ens dedicarem a la mudança i al condicionament del nou espai amb molta il·lusió. Malgrat ser un moment de transició, estem entusiasmats de començar aquesta nova fase i poder continuar la nostra labor solidària, inclusiva i sostenible.

👉Us mantindrem informats en cada pas i esperem reprendre a ple rendiment les activitats de donació de bicicletes al més prompte possible.

Quedeu-vos amb nosaltres: publicarem en les Històries les fases de condicionament del nou espai.

😅Esteu preparades per a una eventual inauguració?

—–

🔊🔊”¡Nuevo espacio, para nuevos caminos!


Como se mencionó en las últimas semanas, el nuevo gobierno municipal de Agres ha decidido no colaborar con Velorecicla, ya que actualmente tiene otras prioridades. A pesar de nuestras propuestas e ideas para continuar un camino juntos, no han mostrado interés.

📢🔝Sin embargo, con inmensa alegría, anunciamos una nueva fase en nuestro recorrido. Gracias al generoso gesto del párroco Don Vicent, obtenemos el uso de un pequeño garaje en la Abadía de Agres. Estamos profundamente agradecidos a Don Vicent por esta oportunidad.


👉En las próximas semanas, nos dedicaremos a la mudanza y al acondicionamiento del nuevo espacio con mucha ilusión. A pesar de ser un momento de transición, estamos entusiasmados de comenzar esta nueva fase y poder continuar nuestra labor solidaria, inclusiva y sostenible.


👉Os mantendremos informados de cada paso y esperamos reanudar a pleno rendimiento las actividades de donación de bicicletas lo antes posible.


Quedaros con nosotras: publicaremos en las Historias las fases de acondicionamiento del nuevo espacio.


😅¿Estáis preparadas para una eventual inauguración?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *