Velocampament a pedals

Velorecicla va organitzar el cap de setmana passat el Velocampament a Pedals, un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’ús de la bicicleta, en contacte amb la natura, amb activitats d’autoconeixement i moltíssima diversió, per a infants de 6 a 14 anys.

El Velocampament a Pedals va tindre lloc el cap de setmana del 10 i 11 juny 2023.

Velorecicla planteja la primera edició del “VELOCAMPAMENT A PEDALS” per a ensenyar a xiquets, xiquetes i preadolescents de forma lúdica i esportiva a circular en bicicleta, al mateix temps que incentiva la importància de la cura de la pròpia salut mitjançant l’activitat física a l’aire lliure.

En el Velocampament a Pedals s’han realitzat activitats i excursions en bicicleta, on els xiquets i xiquetes aprenen la importància de la realització d’activitat física en el medi natural, augmentant la seua autonomia i adquirint hàbits de vida activa i saludable.

A més, la vesprada del dissabte es va realitzar el taller “Psicobenestar en la natura”, organitzat i dirigit per la Psicòloga Maria Esteve, on es van realitzar activitats per a fomentar l’autoconeixement, la regulació emocional de les situacions frustrants i treballar per a augmentar la motivació per a realitzar esport.

D’aquesta manera, Velorecicla fomenta l’ús de la bicicleta entre els més menuts com a un esport sostenible, i com a un mitjà de transport ecològic i amic del medi ambient, a més de promocionar la salut i un estil de vida actiu i saludable.

La progamació del Velocampament va ser:

Dissabte 10 juny 2023:

11h Eixida en bicicleta des del local de Velorecicla a Agres. Excursió per al Via Verda del Xitxarra fins a l’estació vella de Bocairent.

14h Dinar al parc de l’antiga estació de Bocairent.

17h Excursió en bici fins a la Granja Escola Mariola, Bocairent.

17:30h Muntatge del Campament, tendes i contacte amb l’entorn natural.

19h Taller Psicobenestar en la Natura, a càrrec de la Psicòloga Maria Esteve.

21h Sopar

22h Excursió nocturna a peu.

Diumenge 11 juny 2023:

10h Desdejuni

11h Tornada a Agres per la Via Verda del Xitxarra en bicicleta.

A aquest campament van participar 17 infants de les províncies d’Alacant i València, en concret de les poblacions d’Agres, Alfafara, Bocairent, Alacant i Otos.
Durant tot el cap de setmana, els valents cicloturistes van realitzar més de 30 km amb un desnivell positiu acumulat de 300 m.

Velorecicla mitjançant les seues activitats, incentiva l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible, promou el reciclatge, la cura per la salut i pel medi ambient i la inclusió social.

_____

Velorecicla organizó el fin de semana pasado el Velocampamento a Pedales, un fin de semana lleno de actividades en torno al uso de la bicicleta, en contacto con la naturaleza, con actividades de autoconocimiento y muchísima diversión, para niños de 6 a 14 años.

El Velocampamento a Pedales tuvo lugar el fin de semana del 10 y 11 junio 2023.

Velorecicla plantea la primera edición del “VELOCAMPAMENT A PEDALES” para enseñar a niños, niñas y preadolescentes de forma lúdica y deportiva a circular en bicicleta, al mismo tiempo que incentiva la importancia del cuidado de la propia salud mediante la actividad física al aire libre.

En el Velocampamento a Pedales se han realizado actividades y excursiones en bicicleta, donde los niños y niñas aprenden la importancia de la realización de actividad física en el medio natural, aumentando su autonomía y adquiriendo hábitos de vida activa y saludable.
Además, la tarde del sábado se realizó el taller “Psicobenestar en la naturaleza”, organizado y dirigido por la Psicóloga Maria Esteve, donde se realizaron actividades para fomentar el autoconocimiento, la regulación emocional de las situaciones frustrantes y trabajar para aumentar la motivación para realizar deporte.
De este modo, Velorecicla fomenta el uso de la bicicleta entre los más pequeños como un deporte sostenible, y como un medio de transporte ecológico y amigo del medio ambiente, además de promocionar la salud y un estilo de vida activo y saludable.
La progamación del Velocampamento fue:
Sábado 10 junio 2023:
11h Salida en bicicleta desde el local de Velorecicla en Agres. Excursión por la Vía Verde del Xitxarra hasta la antigua estación de Bocairent.
14h Comer en el parque de la antigua estación de Bocairent.
17h Excursión en bici hasta la Granja Escuela Mariola, Bocairent.
17:30h Montaje del Campamento, tiendas y contacto con el entorno natural.
19h Taller Psicobenestar en la Naturaleza, a cargo de la Psicóloga Maria Esteve.
21h Cenar
22h Excursión nocturna a pie.

Domingo 11 junio 2023:
10h Desayuno
11h Vuelta a Agres por la Vía Verde del Xitxarra en bicicleta.

En este campamento participaron 17 niños/as de las provincias de Alicante y Valencia, en concreto de las poblaciones de Agres, Alfafara, Bocairent, Alicante y Otos.
Durante todo el fin de semana, los valientes cicloturistas realizaron más de 30 km con un desnivel positivo acumulado de 300 m.

Velorecicla mediante sus actividades, incentiva el uso de la bicicleta y la movilidad sostenible, promueve el reciclaje, el cuidado por la salud y por el medio ambiente y la inclusión social.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *